16 oktober, 2019
Beauty

Hoe werken make-up setting sprays?

Onze make-up routine lijkt de laatste jaren flink uitgebreid. Waar we ‘vroeger’ alleen nog een simpele dagcrème als basis voor onze make-up gebruikten, zo lijkt onze beautystash vandaag de dag niet compleet zonder tools om je make-up look te beschermen, zoals een make-up primer of een make-up setting spray. Deze spray zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Maar… HOE DAN? Welke ingrediënten voorkomen dat je make-up binnen no time van je gezicht af smelt? En doet het echt wat het belooft of gaat het slechts om gebakken lucht in een fancy flesje? Of het je nu bloed zweet…

Het bericht Hoe werken make-up setting sprays? verscheen eerst op Beautylab.nl.


Lees meer van: BeautyLab

Deze blog is voor het eerst gepubliceerd op: https://www.beautylab.nl/hoe-werken-make-up-setting-sprays/

Related Posts