16 oktober, 2019
Beauty

Een crème voor zwangerschapsborsten? Het bestaat!

Tijdens een zwangerschap verandert je lichaam, dat is één ding wat zeker is. Natuurlijk, je buik wordt steeds groter en groter, maar ook je borsten groeien als kool, je huid krijgt OF een mooie glow OF je herleeft je puberteit en ook houd je meer hoofdhaar vast, waardoor je gedurende je zwangerschap een prachtige volle haardos ontwikkelt (en die vervolgens een paar maanden later weer uitvalt, hoera hoera). HOE DAN OOK, je lijf verricht prachtig werk want na 9 maanden heb je een heus mensje geproduceerd en dat alleen is reden genoeg om NOOIT meer iets negatiefs over je lichaam…

Het bericht Een crème voor zwangerschapsborsten? Het bestaat! verscheen eerst op Beautylab.nl.


Lees meer van: BeautyLab

Deze blog is voor het eerst gepubliceerd op: https://www.beautylab.nl/een-creme-voor-zwangerschapsborsten-het-bestaat/

Related Posts