16 oktober, 2019
Fashion

SALE bij Sneakerbaas!

Algemene beschrijving

Het is weer de beste tijd van het jaar, SALE bij Sneakerbaas! Je kunt nu profiteren van kortingen tot wel 75% op de mooiste en tofste sneakers. Heb jij je al voorbereid op de zomer? Je kan echt niet in het stralende zonnetje rondlopen met donkere kleuren, kies daarom jouw favoriete model, een frisse zomerse kleur en pak snel jouw voordeel in de SALE bij Sneakerbaas.

We weten natuurlijk dat jullie het tof vinden een kleine preview van de SALE te krijgen, daarom hebben wij onze top 3 even samengevat voor jullie.

1. Air Max 95 Premium Monarch

Wmns Air Force 1 '07 Lux Patricle

Als jij deze zomer de aandacht wilt trekken kan de Nike Air Max 95 natuurlijk niet ontbreken in je collectie. Dit model heeft zijn terugkeer gemaakt én op zeer hoog niveau! Met de tofste kleuren, collabs en introducties is dit een MUST-HAVE!

Direct bestellen

2. Air Force 1 ’07 Lux

Wmns Air Force 1 '07 Lux Patricle

Helaas heb je soms ook in de zomer van die dagen dat het net wat natter is in Nederland, zorg daarom dat je altijd een Air Force in je collectie hebt. Door de hogere fit is hij perfect in dit soort situaties! De Nike Air Force 1 07, een moderne uitvoering van het icoon waarin klassieke stijl en moderne, frisse details samenkomen.

Direct bestellen

3. Stefan Janoski GS

Stefan Janoski GS Pink

De Janoski, iedereen heeft deze toch in zijn collectie of in ieder geval ooit gehad? En in deze kleur zit je deze zomer helemaal goed, en mooi roze is niet fout 😉 Origineel ontworpen voor skaters maar inmiddels het model voor de doorsnee Sneakerfreak, wij vinden deze heéééll fijn!

Direct bestellen

Kan je niet kiezen? Bekijk dan snel de SALE van Sneakerbaas en sla je slag!


Lees meer van:

Related Posts