5 april, 2020
Fashion

Parra X Nike – Air Max 1 Release

Algemene beschrijving

Parra X Nike – Air Max 1.

Als je dit geweldige ontwerp nog niet hebt ontdekt, it’s here! Parra heeft de AM1 gekozen als model om zijn creatieve artistieke brein op los te laten. Prachtige landschappen op elk onderdeel. Je zool, de bovenkant en zelfs de doos. JA DE DOOS! zijn helemaal PARRA.

Release datum Parra Nike Air Max 1

Dit super toffe model is te verkrijgen vanaf 21 juli 09.00 bij Nike. Gezien het unieke ontwerp is er natuurlijk maar beperkte voorraad. Let’s get in the line 🙌🏻

Waar kan ik de Parra Nike Air Max 1 bestellen?

Voor alle fans uit Nederland, bij Nike droppen ze als eerste op het web. Download snel de SNEAKRS app en Nike houd je op de hoogte!

Preview van de Parra Nike Air Max 1

Background check: PARRA

Sinds 2005 mag Piet Parra van byParra elk jaar wel een paar sneakers helemaal zich eigen maken. Een uniek model, in de stijl van Parra. Bekende modellen van byParra zijn de Air Max 1 ‘Cherrywood’ en de Air Max 95 ‘The Running Man’. Zijn ontwerpen zijn bekend door het gebruik van post-pop beelden, verzadigde kleuren, levendige handgetekende letters en surrealistische karakters. Naast sneakers maakt byParra ook videoclips, tekeningen, schilderijen, een echte kunstenaar.


Lees meer van:

Related Posts