16 oktober, 2019
Fashion

Van den Assem, onze favoriete merken

Algemene beschrijving

Op een sneaker website als Sneakernieuwtjes mag een tof sneakermerk als Adidas natuurlijk ontbreken. Alhoewel Van den Assem zich richt op de meer luxe merken hebben ze ook hele toffe modellen van Adidas in huis. Denk aan de Adidas EQT en Adidas Tubular.

Verder vind je bij van den Assem veel Adidas modellen die altijd kunnen. Dus check it out!

Adidas Originals - vandenassem assem.nl

Bij dit jonge merk, opgericht in 2012, ligt de focus op comfort. Heerlijke comfortabele schoenen, tijdloze kleuren en toffe modellen. Nubikk omschrijft de collectie zelf als “Een schoen die ervoor zorgt dat je het mooiste feestje overleeft of je zelfvertrouwen boost tijdens een belangrijk evenement”. Modellen voor zowel de man of vrouw en beschikbaar in de populairste maten.

Ons favoriete model van Nubikk bij Van den Assem is toch wel de Yeye. Stijlvol, comfort en toch een tintje van een sneaker.. Ben je toch wat meer van de meer zakelijke stijl, bekijk dan even de Logan.

Wanneer je bij het merk Michael Kors alleen denkt aan shiny juwelen en prachtige horloges snappen wij je volledig. Dat hadden wij namelijk ook. Maar het merk vernieuwd, speelt in op de wensen van hun klanten en is actief. Echt actief! En ook op sneaker gebied? Ja, wij vinden van wel! Heb jij namelijk het Poppy model al ontdekt? Je hebt ze in zowel basic kleuren als zwart en wit, als in hippe printjes zoals gouden bloemenprint.

In onze ogen is het Michael Kors gelukt een toffe sneaker te maken met de kenmerken van de echte Michael Kors. Niet simpelweg even een basic sneaker, maar een tof comfortabel model met de looks van een luxury juwelen brand. En natuurlijk verkrijgbaar bij onze vrienden van Van den Assem.

Michael Kors - vandenassem assem.nl

Het enige echte merk van Nederlandse bodem dat hoge kwaliteit schoenen maakt voor elke zakelijke gelegenheid. Van casual black leather tot een slangenprint motief, Floris van Bommel maakt ze voor je! En net zoals enkele andere luxe merken is Floris van Bommel sinds kort ook de sneaker markt betreden, of dat proberen ze tenminste. Denk bijvoorbeeld aan hun “Cognackleurig lederen sneaker met snake design” of de “Grijs suède runner met blauwe accenten”.

Floris van Bommel, de place to be for serious business and quality. En nu dus ook voor je zakelijke sneakers!

Floris van Bommel - Van den Assem

Van den Assem, the story

Van den Assem, een echt familie merk. Al 4 generaties geleid door dezelfde familie, zoon op zoon doorgegeven. Beleving staat hoog in het vaandel. Dat merk je op de website, in de winkel en in hun marketing. Alles moet er mooi uitzien en de bezoekers een beleving mee geven, klant of geen klant.

Van den Assem biedt de consument de allerlaatste trend op het gebied van schoenen. Casual, business of gewoon lekker sportief, bij Van den Assem ben je op de juiste plek!


Lees meer van:

Related Posts